Over Deckers PWS

Deckers PWS is een zelfstandig, krachtig en ambitieus accountantskantoor uit Kaatsheuvel. Een organisatie met ruime ervaring in de ondersteuning van en advisering aan de meest uitlopende sectoren en branches van het midden- en kleinbedrijf. Maar vooral: een accountantskantoor met oog voor uw bedrijf, branche en toekomstplannen. Samen zorgen we voor een gezonde financiële basis en een bedrijfsstructuur die staat als een huis.

Door een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij onze klanten en hun bedrijf, kunnen wij de belangen van onze klanten optimaal behartigen. Betrokkenheid, helderheid en vertrouwen zijn de kernwoorden van onze dienstverlening. Of het nu gaat om accountantswerkzaamheden, fiscaal-juridisch advies, salarisverwerking of bedrijfsadvisering: onze klanten kunnen altijd rekenen op slagvaardige betrouwbaarheid. Door met grote regelmaat contact met de klant te hebben, zorgen we ervoor dat we van elkaars ontwikkelingen op de hoogte zijn. Dat werkt efficiënt en doeltreffend.

Onze specialisten

Sanne de Jong
Secretaresse
Peter van der Heijden
Fiscalist
Nicole Beks
Assistent-Accountant
John Pols AA
Accountant
Vacature relatiebeheerder
Relatiebeheerder
mr. Antoine Wagenaars RB
Fiscalist
Anneloes de Jong-Duijster
Secretaresse
Carola Lamers
Administratief medewerkster
Sandra Brosens-Kuijsten RB GPFP
Relatiebeheerder / Fiscalist / Financieel planner
Patricia Schellekens-Segeren
Relatiebeheerder
Irma van Dongen AA
Accountant
Eugenie Pols-van Vugt
Administratief medewerkster
Natascha Sprenkels
Assistent-Accountant
Wendy van der Zanden-de Jongh
Loonadministrateur
Kevin Pomper
Assistent-Accountant
Monique van Riel-Sterk
Secretaresse
Vacature Assistent-Accountant
Assistent-Accountant

Ambitie Deckers PWS

Als groeiend mkb-accountantskantoor zoeken wij continu uitdagingen.
Eigentijds en modern, professioneel en betrokken; woorden die bij ons ergens voor staan. U vindt ze overal terug in onze dienstverlening. Wij bieden u goede en snelle service, denken met u mee, zijn betrokken en geven u gevraagde en ongevraagde adviezen. Dat doen we uiteraard in de eerste plaats op ons vakgebied, dat van de accountancy. Maar ook de fiscale en juridische aspecten die daarmee nauw verweven zijn, verliezen we nooit uit het oog. Oog hebben voor zaken en kansen niet onbenut laten dat mag u van ons verwachten.

Ook werken bij Deckers PWS?

Deckers PWS is een jong en dynamisch accountantskantoor met een breed scala aan diensten. Vanuit onze vestiging in Kaatsheuvel bedienen we met 17 medewerkers onze klanten. Wij hebben opleidingsmogelijkheden hoog staan aangezien we vinden dat er ruimte moet zijn voor ontplooiing van medewerkers om het beste uit jezelf te kunnen halen. Dit is essentieel om je dienstverlening op kwalitatief hoog niveau te houden nu en in de toekomst.

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die interesse hebben in ons vakgebied. Dit mag gaan om stageplaatsen, afstudeerders of mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Hier stond een foto | Deckers PWS